Management

interim (project)management

Door omstandigheden heeft een afdeling of team tijdelijk geen leidinggevende. Als interim-manager kunnen wij een bepaalde periode overbruggen, al dan niet met een specifieke opdracht daaraan gekoppeld. De door ons gehanteerde grondhouding is die van een mensgerichte manager die medewerkers inspireert en het beste uit hen haalt, echter zonder daarbij het resultaat uit het oog te verliezen.

Vrolijk Advies kan u tijdelijk ondersteunen en adviseren op het terrein van Bedrijfsvoering en Dienstverlening, maar met een relatie naar de informatievoorziening en automatisering (I&A).  Een juiste visie op en inzet van de I&A geeft de organisatie ruimte om de bedrijfsvoering efficiënter en effectiever in te zetten en de dienstverlening te vergroten.

Eveneens kunnen wij u begeleiden in de rol van tijdelijke project- of programmamanager. Binnen veel gemeentelijke organisaties is weinig ervaring opgedaan met projectmatig werken. Wij kunnen deze rol op ons nemen en u eigen organisatie kan zonder extra belasting haar werkzaamheden blijven uitvoeren. Vrolijk Advies  begeleidt u bij de realisatie en bewaking van het project en draagt de kennis die u nodig heeft over.